slogan
Tijdschrift abonnement

Tips bij het afsluiten van een tijdschrift abonnement

Allereerst is het belangrijk om uit te zoeken of een abonnement daadwerkelijk nuttig is. Wanneer je eens in de paar maanden een keer een uitgave koopt, dan is het wellicht handiger om de tijdschriften gewoon in de winkel te blijven kopen.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een abonnement af te sluiten op je favoriete tijdschrift, dan ga je natuurlijk niet voor het eerste abonnement wat je tegen komt. Het loont om een klein beetje research te doen naar de mogelijkheden op het gebied van cadeaus en kortingen.

Cadeaus en kortingen bij een abonnement

Omdat het tijdschrift je als het ware wil bedanken voor het afsluiten van een abonnement, zitten er meerdere voordelen aan. Zo betaal je per nummer minder dan in de winkel, dat is logisch. Maar vaak kun je nog een extra korting ontvangen óf een mooi cadeau. Waar je voorkeur naar uitgaat, zul je zelf even moeten bepalen.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi hardloopbroek? Vaak krijg je bij een abonnement op een hardlooptijdschrift zoals Runner’s World een cadeaubon t.w.v. méér dan je abonnementkosten. Kortom: je kunt een hardloopbroek kopen (die je toch al van plan was om aan te schaffen) en krijgt dan “gratis” een jaar lang je favoriete hardlooptijdschrift. Dat is nog eens voordelig!

Proefabonnement

Wil je niet het risico lopen dat een abonnement stilzwijgend wordt verlengd? Dan kun je ook kijken voor een proefabonnement. Een dergelijk abonnement mag slechts een vooraf afgesproken periode lopen en hoef je niet op te zeggen. Tevens is zo’n abonnement vaak goedkoper, omdat de aanbieder ervan je als het ware wil overhalen om een vast abonnement af te sluiten. Dit is overigens niet verplicht: die keuze mag je bij het aflopen van je proefabonnement zelf maken.

Runner's World abonnement voor 25 euro

Terug naar overzicht
Warning: include(includes/plugin_contact.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mrdomeinen/domains/aboklik.nl/public_html/index.php on line 327 Warning: include(): Failed opening 'includes/plugin_contact.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/mrdomeinen/domains/aboklik.nl/public_html/index.php on line 327