slogan
Mobiel abonnement

Vergelijk mobiele abonnementen

Een klein beetje moeite inderdaad, want met de huidige online vergelijkers kun je in een handomdraai je ideale mobiel abonnement vinden en afsluiten. Zo kun je een keuze maken voor een aantal belminuten, het aantal internet MB's, de contractduur, de prijs van het totale abonnement en de prijs van het mobiele toestel. Uiteraard kun je ook je voorkeuren doorgeven op het gebied van netwerk en merk.

Tip: kijk eerst goed rond op marktplaats of je misschien voordelig je gewenste telefoontoestel kunt scoren. Zo ja, dan ben je wellicht veel goedkoper uit, want dan hoef je alleen een sim only abonnement af te sluiten.

Sim Only abonnement

Wanneer je niet per se een nieuwe telefoontoestel nodig hebt, dan kun je het beste kiezen voor een sim only abonnement. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor je toestel, maar uitsluitend betaalt voor je belminuten, smsjes en internet MB's. Dit scheelt dus behoorlijk in de kosten.

Éénjarig of tweejarig abonnement?

Bij mobiele abonnementen mét telefoon krijg je meestal de keuze om een éénjarig of tweejarig abonnement af te sluiten.

Terug naar overzicht
Warning: include(includes/plugin_contact.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mrdomeinen/domains/aboklik.nl/public_html/index.php on line 327 Warning: include(): Failed opening 'includes/plugin_contact.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/mrdomeinen/domains/aboklik.nl/public_html/index.php on line 327